logo maxhome.md

Apartamente în Chişinău


fără intermediări, zeru comissioane...
Automobile în chirie din Chişinău, zilnic

albastru chevrolet aveo
Chevrolet Aveo, 2014
Id-1
Deplasare
1,4

Сombustibil
benzine

PPC
automat

Consum
7L/100km

35 € / pe zi
30 € / pe zi
hyunday getz roşu
Hyunday Getz, 2014
Id-2
Deplasare
1,4

Сombustibil
benzine

PPC
automat

Consum
7L/100km

35 € / pe zi
30 € / pe zi
gri toyota corola
Tayota Carina, 2015
Id-3
Deplasare
1,8

Сombustibil
benzine

PPC
automat

Consum
8L/100km

45 € / pe zi
40 € / pe zi

Inchirieri auto în Chişinău

inchirieri autoÎn prezent, există un număr incredibil de site-uri web care oferă mașini de închiriat în Chișinău Dar nu toate. Printre acestea există site-uri care oferă închirieri mașini pentru o sumă mică. Scopul acestui articol este de a împărtăși experiențele în închiriere financiare.

Nu este nici un secret faptul că cele mai multe turiști în Chișinău nu vă în luxul unei mașini de închiriere. Costul variază de la 14 la 60 de euro (inclusiv diferite de asigurare), totul depinde de companie și de țară. Cu fiecare an, pentru a angaja calul de fier este justificată punct de vedere economic. Familia de 3 persoane vor fi mult mai profitabil pentru a merge ca un loc care este situat la aproximativ 2-50 km de hotel cu mașina decât mijloacele de transport public. In plus, Închirieri auto este o comoditate. Când m-am dorit, și apoi a mers în orice direcție plăcută.

Există doar un singur dezavantaj. Pentru cei cărora le place un vehicul băutură va fi un impediment. Cu toate că acest caz, există o ieșire: în întuneric, vă puteți lăsa mașina în parcare și să ia un taxi sau de mers pe jos la cel mai apropiat restaurant.

Este important să se știe că la Chișinău:

1. Este necesar să se aibă licențe internaționale. În caz contrar, închirierea unei mașini pe care nu o poate refuza.

2. Există restricții de vârstă cu privire la închirieri auto. Firmele de obicei, s-au instalat deja maximă și vârsta minimă a conducătorului auto. Fie categoria "tânăr conducător auto" implică costuri suplimentare pentru asigurarea pentru riscul crescut de accidente. De asemenea, crește prețul de a face un driver suplimentar.

3. Pentru a inchiria o masina este nevoie de card bancar Master Card sau Visa. Carduri care nu sunt potrivite, cum ar fi Visa Electron si Master Card Prepaid.

4. Atunci când închirierea unei mașini este o componentă foarte importantă a asigurării. Ei vin în mai multe forme:

5. Combustibil. Pentru mașinile închiriate este că există două tipuri - motorină și benzină. În ceea ce privește acordul va fi scris regulă atunci când te vei întoarce mașina, ceea ce ar trebui să fie nivelul de combustibil din rezervor. În cazul în care rezervorul nu trebuie ratat de combustibil, se va percepe o taxă suplimentară + combustibil lipsă la o rată mai mare. Volumul contractului de combustibil trebuie să fie înregistrate.

6. Componente suplimentare (scaun pentru copii, navigație, etc.) de închiriat este foarte ieftin. Asigurați-vă că în avans, de exemplu, să ia un împrumut de la prieteni.

7. Asigurați-vă că pentru a verifica masina pentru urme de lovituri, zgârieturi și posibil compara cu ceea ce este scris în contract. Dacă ceva - nu a fost specificat în contract, înainte de a introduce cheia în comutatorul de contact, solicitați companiei de închiriere furnizarea de documente pe care a observat urme de lovituri și zgârieturi.