logo maxhome.md

Apartamente în Chişinău


fără intermediări, zeru comissioane...

APARTAMENTE ÎN CHIRIE DIN CHIȘINĂU
PE 24 DE ORE ÎN CENTRUL ORAȘULUI

Vinul - mândria Moldovei

pahar de vinRepublica Moldova - e stat cu un gust uimitor celebru și calitatea vinurilor sale, podgorii și țara de vin, care este o tradiție străveche și mândria specială a țării. Urme de origine a vinului în intindere țara înapoi în istorie, potrivit experților, a venit în existență încă din mileniul III î. Hr. Vinificatorii cred că Moldova - o țară cu cele mai vechi tradiții de producere a vinului. Desigur, acum în țară, vinul joacă un rol important. Puternica împinge în vin, a venit când romanii au venit în țară. Ei au adus peste tradițiile și tehnologiile lor în producția de vin și cultivarea strugurilor, care s-au păstrat până în zilele noastre.

Vinificare si viticultura este cel mai important și prioritar sectorului în economia Moldovei, iar PIB-ul este de 20. Acest sector angajează 27 % din populația aptă de muncă, ceea ce este evident în renașterea momentului la fiecare întreprindere. Fabrici de echipamente îmbunătățite de vin, a efectuat peste tot plantarea viilor noi, cu toate acestea, la nivel de stat. La inițiativa conducerii și a guvernului, un program special pentru dezvoltarea și reabilitarea vinului a fost dezvoltat, care prevede integrarea vinificație și viticultură în țară, care operează până la 2020.

CricovaÎn Moldova, multe crame celebre și fabrici. Spre marea intristare a vizitei lor este posibilă numai sub formă de tururi oficiale, dar impresiile vizitei vor sta cu vizitatorii pentru viață. Un mic tur desena din cele mai bune ferme de vinuri din Republica. Incepand tururi de vin punct de Cricova - are originile în 15 km de Chișinău. Este aproape un oraș plin de sine stătătoare, cu labirinturi strada subterane, și se întinde peste 60 km. Strazile acestui oras subteran numit după cele mai populare soiuri de struguri. De exemplu, puteți vedea pe strada Pino, apoi, de exemplu, sau strada Isabella Boulevard Cabernet. Aceste pivnițe au fost ridicate pe teritoriul miniere tăiate din piatră scoici. Această piatră a fost minat, cu scopul de a produce un material de construcție "kateltsa". Din această kateltsa a construit o mulțime de facilități civile, industriale, sociale și culturale ale întregului stat. În unele ramuri ale orașului, kateltsa miniere încă în curs de desfășurare, și, astfel, orașul subteran Cricova va crește.

Se combină în Cricova de la început a fost creat pentru producția de vinuri fine, în legile stricte ale tehnicilor clasice europene. Unul dintre secretele vinului în Krikovo - condiții climatice subterane unice, în cazul în care sunt aceste bauturi delicioase. Caracteristică beciurilor că acesta este singurul și cel mai mare magazin de vinuri din lume, cu un unic - climatul natural. În Crick subsoluri nu au nici un sistem de ventilație și aer condiționat . Pe tot parcursul anului , stabil la temperatură în jur de 10 - 12 ° C și o umiditate relativ ridicată - 97-98 % . Principalele legi ale vinurilor de epocă și șampanie , prevede următoarele: că fluctuațiile de umiditate relativ ridicată și temperatură joasă - cele mai bune condiții pentru depozitarea vinului.

barrels of wineTel lățimea spațiul galeriei de 6m aprox. până la 7,5 m și o înălțime de aproximativ - 3,5 m. Cricova sunt situate la o adâncime de 35-80 de metri. În general, toate pivnițele cu magazine ocupa 53 de hectare. teritoriu subteran. O alta unicitate a acestor pivnițe este faptul că ei sunt înzestrați de degustare platforme vinuri, unite într-un singur complex de. La aceste site-uri, să efectueze o varietate de activități: Summit-ul, formale și informale, internaționale și degustare de vinuri naționale. Cramele Cricova - acesta este un loc care va fi întotdeauna amintit pentru toată lumea.

În continuare, la 15 km de Cracovia este satul Cojușna, care produce o cantitate mare de porturi si vodca, rosu si vinuri albe. Podgorie în Localizare nepadaleku Strășeni din Chișinău, cunoscut pentru vinurile sale spumante albe. Popular Fabrica de vinuri "Romănești", a fost unul dintre cei mai mari producători de vin din URSS. Cel mai faimos produs - roșu "Bardo" este soiurile cele mai preferate ale multor celebritati din secretarul general al regilor.

Mult dincolo de granițele republicii cunoscute fabrici de vin, cum ar fi "Cricova - Epoca" si "Mici". Vin aici nu este ca, desigur, aristocratice sorbind diferite soiuri de vin în castele din Franța, dar încă vinurile locale sunt rafinate arome speciale buketi și gust, ca de struguri sa nu este acolo, iar în beciurile furnizate materii prime pentru a închide mici loturi de teren, ea unicitatea gustului vin local se datorează.

Alte articole interesante