logo maxhome.md

Apartamente în Chişinău


fără intermediări, zeru comissioane...

APARTAMENTE ÎN CHIRIE DIN CHIȘINĂU
PE 24 DE ORE ÎN CENTRUL ORAȘULUI

Turizm în Moldova

Turizm în MoldovaLumea rareori găsi oameni care au auzit ceva despre Moldova, să nu mai vorbim de obiceiurile și tradițiile. Mulți sunt surprinși de toate, există o țară sau nu, și nici măcar nu știu unde este. De fapt, aceasta este una de acest gen, o stare unică, cu tradiții proprii, obiceiuri și istorie. În populația Republicii Moldova de aproximativ mai mult de 3 milioane de oameni. Este acasa, la mai multe grupuri etnice, cum ar fi moldoveni, ruși, bulgari, ucraineni, găgăuzi, belarușii, țigani, armeni și mulți alții, cu toate acestea, majoritatea locuitorilor ortodocși. În Republica Moldova vorbesc limba moldovenească și rusă. Vacanțe în Moldova este popular în rândul turiștilor străini - ruși, ucraineni, români și germani, italieni, americani, francezi, sunt din ce în ce vin să se odihnească în băile cu nămol și sanatorii, hoteluri si baza de agrement a țării. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că în restul Moldovei este foarte diversă - călătorii este oferit ca o excursie si de sanatate - vacanta de statiune. Printre ei este un apartament foarte popular serviciu de inchiriat in Chisinau.

turizm moldovenescIn ultimii ani, în mod activ în curs de dezvoltare a turismului în Republica Moldova. Cele mai populare în rândul turiștilor, această țară a dobândit pentru vinurile sale. Vin - mândria Moldovei. Nu un turist, să ia o excursie în Moldova, nu uitați să aducă o pereche de sticle de vinuri fine moldovenești. Multe excursii turistice în Moldova este organizată în aceste părți numai cu un singur scop - să se familiarizeze cu tehnologia de cultivarea strugurilor și a face vin. Vei fi capabil de a gusta băutura curative din struguri și o varietate de vinuri celebre. Calatoria ta va fi umplut cu aroma unica a strugurilor, ca și soiurile europene (Porțiuni, Shardane, Cabernet, etc.) și soiurile de struguri locale (Fetească, Rara Neagră, etc.). Multe atracții moldovenești strâns asociate cu producerea vinului. Cricova turistice preferate crame, există o colecție de vinuri imens depozitat. Călătorește prin pivnițele subterane și coridoare necesită mult timp, ca lungimea lor dintr-un total de aproximativ 100 km. O alta dintre faimoasele stațiuni din Moldova - Meleshty mici în cazul în care, de asemenea, o colecție de vinuri de mare este stocată într-un seif. În fiecare an, în Moldova cheltui festivaluri de vin și expoziții, atât de mulți turiști, care, în cursul, a cumparat un bilet doar pentru durata reuniunii.

În Moldova, în plus față de turismul vinului, vă puteți atrage atenția asupra atracțiile istorice, inclusiv mănăstiri antice "din Basarabia Thebaid" Mănăstirile rupestre din Transnistria. De asemenea, să acorde o atenție deosebită în rezervația naturală turiști în Moldova "Codrii", spre care a creat, de asemenea, numeroase turnee în Moldova. Acesta va fi, de asemenea, foarte interesant de a avea o odihnă într-unul din parcurile arboretum din țara în care veți găsi vegetația care a adus din diferite colțuri ale pământului. Aceste zile sunt extrem de populare tururi vinicole din Moldova. Tur vinicol - este o rută mare, care include (în funcție de care tur alegeți) este nu numai o vizită la siturile arheologice, sanctuare, mănăstiri, și degustare de vinuri rafinate moldovenești. Un număr foarte mare de agentii de turism din Moldova va oferi pentru a vizita sectorul vitivinicol:

turizm din moldovaDesigur, o excursie în Republica Moldova nu va fi completă dacă nu vizita capitala in sine. Aici, în Chișinău puteți vedea atracții cum ar fi Biserica Nașterii Domnului și Porțile Sfinte Tyrone. Aici veți găsi numeroase monumente și muzee ale orașului. cunoscut pe scară largă, cum ar fi stațiunile moldovenești din Bender, Tiraspol și Bălți. Moldova este a doua fus orar. Moneda oficiala este leul moldovenesc în țară, dar înainte de a călători, este mai bine să ia cu euro sau dolari. Vorbind despre Republica Moldova, este imposibil să nu amintim celebrul festival "Wien". În țara noastră această sărbătoare este deja recunoscută drept național, și numit ca "Ziua Nationala a Vinului". De regulă, este celebrată în a doua duminică a lunii octombrie. Principalul obiectiv al festivalului este de a păstra și de a menține obiceiul tradițiilor seculare și a tehnologiei de vinificare. Pentru toate plantele de vin este o mare oportunitate de a face publicitate vinurile lor unice și produse noi. În această zi, în piața din Chișinău - degustare gratuită a producătorilor moldoveni, spectacole pline de culoare ale ansamblurilor nationale moldovenesti si folclor, diverse concursuri, premii, iar acesta este doar începutul listei de activități care sunt organizate în "Festivalul Vinului". Pe aceasta de vacanță, și pentru întreaga perioadă sa, invitați străini din străinătate care doresc să viziteze Moldova, nu poate plăti pentru o viză de până la treizeci de zile.

Alte articole interesante