logo maxhome.md

Apartamente în Chişinău


fără intermediări, zeru comissioane...

APARTAMENTE ÎN CHIRIE DIN CHIȘINĂU
PE 24 DE ORE ÎN CENTRUL ORAȘULUI

Afacere la cheie: proprietate de închiriat zilnic

inchirierea apartamentuluiFără îndoială, această afacere profitabilă, dar, de asemenea, opinii lipsite de ambiguitate cu privire la avantajele și dezavantajele ea nu exista. În cazul în care dreptul de a se dezvolta și circuitele de depanare astfel de câștiguri pot face un profit de pana la 50 la suta din investitii. Această sumă este adesea destul de mare și atrage antreprenori.

Cons
Probleme cu livrarea de zi cu zi de locuințe prea mult. Aici trebuie să luăm în considerare uzura rapidă a apartamentului, precum și mobilier și aparatură. Toate acestea ar putea necesita reparații constantă și aduce în ordine. O mulțime de probleme în sine dă procesul de livrare și acceptare de locuințe.

Pro - uri
La fel ca și celelalte activități, în primul rând, este considerată o problemă de numerar. Apartamente in regim hotelier va costa un client, desigur, mai ieftin decât un sejur într -un hotel, în cazul în care același lucru va trebui să plătească suplimentar separat pentru mese, spalatorie si calcare. Prin urmare, cazare pentru un timp scurt, se poate economisi o sumă considerabilă. În consecință, acest tip de serviciu rămâne întotdeauna în cerere.

Cum a începe?
Cel mai puțin toate problemele vor fi proprietarii de apartamente private, dar în care nimeni nu trăiește. Dar cei care nu au o astfel de proprietate, este posibil să se deschidă o afacere. Puteti inchiria un cazare de la alți proprietari pentru o lungă perioadă de timp și trebuie să-l susțină din nou pentru o perioadă scurtă de timp. În acest din urmă caz, ar fi să se pregătească un necesar din punct de vedere, astfel încât să nu ajungă într-o situație ciudată atunci când proprietarul decide să se oprească brusc relația cu tine și cere să părăsească apartamentul. În această situație, este important să se cunoască drepturile și responsabilitățile locatorului și ale locatarului.

Chirie apartament altcuiva, vi se va cere de atitudinea responsabilă a proprietății și necesită tratament atentă a potențialilor clienți. Pentru a fi în siguranță, aveți posibilitatea să le ia pentru a gaj orice document, sau suma de bani în caz de deteriorare intenționată sau neintenționată a echipamentelor, mobilierul și e.t.c.

Dându de locuințe de închiriat, trebuie să fie gata în orice moment pentru a merge la locul de acceptare pentru apartamente. Atunci când părăsesc clienții au nevoie pentru a testa funcționalitatea tehnologiei, disponibilitatea de feluri de mâncare și a siguranței altor active. Dacă găsiți orice defecte este de a cere compensații pentru achiziționarea sau repararea produselor care nu să plătească pentru acești bani și de a nu pierde profituri. După ce clientul a părăsit adăpostul, aveți nevoie pentru a pune lucrurile în ordine în ea, să se schimbe hainele și să se pregătească proprietatea pentru intrarea altor vizitatori.

Publicitate
Orice afacere necesită promovare. În acest exemplu de realizare, câștigurile, cu siguranță, joacă un rol important în transmiterea informațiilor "prin cuvânt din gura. "Dar publicitatea nu este excesivă. Aveți posibilitatea de a imprima cărți de vizită cu numere de telefon, distribui pliante sau publicitate in ziar. Noi nu ar trebui să luciu peste starea camerei prea, descrierea trebuie să corespundă realității, în caz contrar clientul va fi dezamăgit, și veți pierde reputația prin cuvânt din gura.

Câștig
Sa calcula cât de mult puteți câștiga pe o livrare de zi cu zi de apartamente. De exemplu, luând off pentru o lungă perioadă de timp, un apartament într-o medie de 4 - 6 mii lei și predarea de zi cu zi ei 400 - 500 de lei, puteți câștiga aproximativ 12 - 15 de mii pe lună. Dacă îndrăznești să luați apartamentele de start și mai multe, profitul va creste de mai multe ori, în ciuda eliminării unor deficiențe.

Alte articole interesante