logo maxhome.md

Apartamente în Chişinău


fără intermediări, zeru comissioane...

APARTAMENTE ÎN CHIRIE DIN CHIȘINĂU
PE 24 DE ORE ÎN CENTRUL ORAȘULUI

Top dintre cele mai populare destinații turistice din Moldova

natura MoldoveiMoldova - o țară pitoreasca, care are ceva de a atrage chiar și celor mai exigente: frumoase dealuri înverzite, lacuri frumoase, istorie veche de secole. Top-șase orașe și sate pe care orice turist nu vor lasa indiferente.

1. Chișinău. In capitala Moldovei, vă puteți plimba de-a lungul cheiul râului Bâc. Orașul este una dintre cele mai verzi, deoarece se află pe teritoriul unui număr foarte mare de parcuri, și, inclusiv Grădina Botanică. Un număr foarte mare de muzee deschise la Chișinău: istorie naturală, glorie militară,, Prietenie istoric popoarelor, Shchusev și multe altele.

2. Cricova. O vizita in acest oras este de a merge primul lucru în "vin" tur. Ea trece sub pământ, sunt echipate cu stradă (lungimea totală a acestora este de mai mult de șaizeci de kilometri), fiecare dintre ele are un nume special - un fel de vin.

3. Soroca. Orașul este unul dintre cetati, care, la un moment dat a fost o parte a sistemului de apărare al cetatii de Stat din Moldova.

4. Tsipovo - un mic sat faimos pentru mănăstirea sa situat în stâncă. În plus, este posibil pentru a admira natura sălbatică neatins, se bucură de pacea și splendoarea curat.

5. Taul. În două sute de kilometri de capitala Moldovei este un arboretum minunat și lume celebru. Ea adună mai mult de o sută cincizeci de reprezentanți interesante de foioase și conifere natura plantelor, precum și mai mult de o sută de diferite tipuri de arbuști și viță de vie. Cea de a treia parte din toată vegetația a fost adaptată în mod artificial pentru creștere în climatul moldovenesc și se află pe teritoriul său într-un singur exemplar.

6. Nu departe de Chișinău (literalmente optzeci kilometri) a fost construită în secolele XV-XVI Biserica Adormirea. In Europa de Est, aceste clădiri medievale cu fresce unice și picturi nu mai sunt. Ultima dată a fost reconstruit în anii șaizeci ai secolului al XVII-lea (63-67g.g.). Istoricii atribuie icoane decorarea bisericii fac parte din perioada bizantină.

Numai șase locul descris în acest ghid, dar cât de mult este încă lăsată din ea. Moldova va impresiona pe toată lumea cu istoria sa neobișnuită și natura. Fiecare turist vrea să se întoarcă din nou aici.

Alte articole interesante