logo maxhome.md

Apartamente în Chişinău


fără intermediări, zeru comissioane...

APARTAMENTE ÎN CHIRIE DIN CHIȘINĂU
PE 24 DE ORE ÎN CENTRUL ORAȘULUI

Atracţii Moldovei

arcaMoldova este o țară mică din suprafața sa, este situată între România și Ucraina. Clima este blândă și caldă, chiar și în timpul iernii temperatura aici -3S °, -5 ° C °. Ceea ce este cunoscut pentru Moldova? Acest lucru, desigur, de afaceri vin și monumente ortodoxe antice care atrage un turist anual.

Turismul vitivinicol este cel mai popular în Moldova, pentru că ori de câte ori oamenii din această țară sau pe drum, el, în orice caz, va veni peste la fabrica de vinuri. Așa că, turism vinului, ce este? Acest lucru, de regulă, tururi de vizitare în fabricile de vin în care vorbesc despre industria vinului din Moldova și, desigur, totul se termină cu o degustare de vinuri.

Cel mai vechi și cel mai popular loc printre turisti este Cricova. Este un oraș vin, deoarece se extinde la 120 de kilometri. Cricova de plante are un număr foarte mare de vinuri roșii și albe titluri de masă sunt produse aici, vin spumant și șampanie. Trebuie subliniat, de asemenea, sala de degustare - este o adevărată operă de arhitectură. Tânăr, dar foarte impresionant în fabrica de mărime "Mileștii Mitch" (200 km). Se află nu departe de Chișinău (capitala Moldovei), care a fost inițial minat aici pentru construirea de calcar, format ca urmare a numărului mare de peșteri și tuneluri. Primele loturi de vin a început să se stabilească abia în anii '60, și deja în 1969, a format o instalație de vin.

Vinarie pentru producția de sherry - Ialoveni, este de asemenea foarte popular în Moldova, aici puteți gusta aroma unică a acestui "film-vin", produs de tehnologia clasică spaniolă. Cojușna - fondat fabrica de vinuri din 1908, acest vin produs de tehnologie franceză, iar cramele sunt realizate în stil medieval.

Mănăstiri

O altă "celebritate" Moldova - este vechi manastiri. un număr mare de legende compuse din jurul lor. Cel mai vizitat și foarte frumos Hincu. A fost fondat in anul 1678 Mihaliuk Hîncu boieresc. Terenul de aici este foarte frumos, manastirea este inconjurata de maiestuosul moldovean Codru. In apropierea manastirii sunt atat de multe izvoare, apa, care este considerat a fi curativ.

vinulRock Mănăstirea Țipova, caracteristica acestei mănăstiri, se consideră că acesta este complet ascuns în stâncă, fondat în secolul al 6-lea AD. Localnicii spun acest loc este atipică, deoarece există o energie unică. Locul de pelerinaj din Moldova este considerată la Mănăstirea "Sfânta Treime", este situată în satul Saharna. Potrivit legendei, Maica Domnului pe una dintre pietrele mănăstirii a lăsat amprenta. Orheiul Vechi - un mic oraș medieval, cu stanci abrupte si pesteri antice, este un monument de arhitectură.

Moldova - o țară europeană, care își păstrează identitatea. Oamenii au păstrat modul lor de viață. Toate la fel în sate cresc struguri și de a face vin de la ea, pasc vitele, să construiască case de noroi, gunoi de grajd și paie, tot satul sărbătorile locale. Prin urmare, în Republica Moldova sa dezvoltat turismul rural. Se ajunge la placa de sat se poate apuca de treabă în viața populației locale, mâncăruri locale preparate cu produse cultivate aici.

Stațiuni

Locuri unde vă puteți trata sănătatea dumneavoastră în Moldova foarte mult. Sanatoriu stațiune de vacanta surprize plăcute, cu prețurile lor. Statiunea este vizitata de oameni pentru a trata sistemele cardiovascular, nervos si musculo-scheletice. În acest scop, izvoarele minerale subterane și noroi nămol. Cel mai faimos și popular oraș stațiune din Vadul lui Vodă, care surprinde pur și simplu frumusețea naturii locale. Este situat pe malul Nistrului, o suficient de mare măsură, și este foarte atractiv pentru natura sa.

Cu siguranță, Moldova ar trebui să viziteze! Și ea va captiva inima o dată pentru totdeauna, nu este numai natura foarte frumos, dar, de asemenea, pentru ospitalitatea lor!

Alte articole interesante