logo maxhome.md

Apartamente în Chişinău


fără intermediări, zeru comissioane...

APARTAMENTE CU DOUĂ CAMERE ÎN CHIRIE
ZILNIC ÎN CENTRUL CHIȘINĂULUI

Apartamentele noastre

nice apartment
str. Ismail 106/2
Id-39
2 c.
Persoane
2 + 2

Zonă
65 м2

Locație
center

Etaj
5 / 9

Elevator
da

35 € / pe zi
30 € / pe zi
black bedroom
str. Shtefan cel Mare 126
Id-51
2 c.
Persoane
2 + 2

Zonă
70 м2

Locație
center

Etaj
2 / 5

Elevator
nu

60 € / pe zi
55 € / pe zi
ekonom bedroom
str. Ismail 106/2
Id-50
2 c.
Persoane
2 + 2

Zonă
54 м2

Locație
center

Etaj
1 / 9

Elevator
da

26 € / pe zi
24 € / pe zi
beatiful bedroom
str. Ismail 45
Id-40
2 c.
Persoane
2 + 2

Zonă
62 м2

Locație
center

Etaj
2 / 5

Elevator
nu

45 € / pe zi
40 € / pe zi
bedroom studio
str. Shtefan cel Mare 6
Id-38
2 c.
Persoane
2 + 1

Zonă
58 м2

Locație
center

Etaj
6 / 12

Elevator
da

45 € / pe zi
40 € / pe zi

Dau în chirie apartamente cu două camere in Chișinău

apartamente in centruPentru familiile care călătoresc cu copii, sau de afaceri - parteneri care au ajuns la o întâlnire de afaceri, o opțiune bună pentru cazare in Chisinau va inchiria un apartament cu un dormitor. În acest caz, bugetul pentru suma de bani pe care se poate trăi într-o atmosferă de confort, găti mâncarea lor, dacă este necesar.

Având în vedere faptul că distanța de a alege un apartament de inchiriat este dificil, la același risc destul de mare pentru a fi înșelați de proprietar fără scrupule pentru oricine care este în căutarea pentru locuințe temporare în Chișinău, vă recomandăm să caute ajutor profesional - agenție de MaxHome.

Se da in chirie apartamente de doua camere din Chisinau

La agentiei site-ul MaxHome atenția clienților a oferit o mare selecție de apartamente de două camere în Chișinău pentru chirie de zi cu zi.

Avantajele noastre sunt:

Site-ul clienților MaxHome se pot familiariza cu descrieri detaliate ale apartamente de două camere în Chișinău pentru chirie de zi cu zi precum și pentru a studia fotografiile lor. Vă garantăm respectarea deplină cu condițiile reale ale datelor care sunt furnizate clienților pentru revizuire.

Nu contează ce scop pe care vin la Chisinau la negocieri de afaceri, pentru o plimbare în oraș, întâlnirea cu prietenii, sau de călătorie în timpul călătoriei lungi, veți găsi întotdeauna aici o opțiune confortabilă pentru șederea.

MaxHome managerii trebuie să ia în considerare toate cererile și dorințele clientului, iar apoi oferă cea mai bună opțiune apartament cu un dormitor la Chișinău pe zi cu zi chirie.

Poți avea încredere în noi, pentru că reputația noastră este confirmată de numeroase răspunsuri de clienți satisfăcuți, dintre care mulți au devenit clienții noștri obișnuiți și prieteni buni.